HelpDisc d.o.o je kompanija koje je od osnivanja orijentisana da uz pomoć svojih stručnih i motivisanih zaposlenih klijentima pruži najbolju moguću uslugu u oblasti spasavanja podataka. 

Poznati smo po svojoj posvećenosti inovacijama i korišćenju najnovijih tehnologija u radu. Posedujemo bogato iskustvo i dokazanu stručnost u rešavanju najkompleksnijih izazova. 

HelpDisc d.o.o je kompanija koje je od osnivanja orijentisana da uz pomoć svojih stručnih i motivisanih zaposlenih klijentima pruži najbolju moguću uslugu u oblasti spasavanja podataka. Dugogodišnjim uspešnim radom i pre svega brigom za sigurnost i diskreciju klijenata, postigli smo da se u zemljama Balkana naše ime smatra sinonimom za kvalitetan data recovery.

Ukoliko želite, s nama možete naučiti sve o tajnama hard diskova i drugim tehnologijama koje čine srce digitalnog sveta.

Data recovery industrija neprekidno raste, a sa njom rastu i Vaše mogućnosti napredovanja! U HelpDisc-u verujemo u timski rad ali podržavamo Vaš lični i profesionalni razvoj kroz kontinuirano obrazovanje, profesionalne sertifikacije i licence.

Ne propustite priliku!

Pošaljite svoj CV i motivaciono pismo na mejl: office@helpdisc.rs

Prijemno odeljenje

HelpDisc

Prijemno odeljenje

HelpDisc

Spasavanje podataka

HelpDisc

Spasavanje podataka

HelpDisc