HelpDisc d.o.o je kompanija koje je od osnivanja orijentisana da uz pomoć svojih stručnih i motivisanih zaposlenih klijentima pruži najbolju moguću uslugu u oblasti spasavanja podataka. Dugogodišnjim uspešnim radom i pre svega brigom za sigurnost i diskreciju klijenata, postigli smo da se u zemljama Balkana naše ime smatra sinonimom za kvalitetan data recovery. Naši uspesi i rezultati najbolje govore o nama.

HelpDisc d.o.o je kompanija koje je od osnivanja orijentisana da uz pomoć svojih stručnih i motivisanih zaposlenih klijentima pruži najbolju moguću uslugu u oblasti spasavanja podataka. Dugogodišnjim uspešnim radom i pre svega brigom za sigurnost i diskreciju klijenata, postigli smo da se u zemljama Balkana naše ime smatra sinonimom za kvalitetan data recovery.

Prijemno odeljenje

HelpDisc

Kroz timski rad i kulturu veoma dobrih odnosa među kolegama stvaramo pozitivno radno okruženje. To našim zaposlenima omogućava ostvarivanje inicijativa i kontrolu nad postizanjem rezultata koji se prepoznaju i redovno nagrađuju. Naš cilj je da u narednom periodu potvrdimo svoj primat na tržištu i pojačamo prisustvo u svim sferama delovanja.

Prijemno odeljenje

HelpDisc

Spasavanje podataka

HelpDisc

Spasavanje podataka

HelpDisc

Prijemno odeljenje

HelpDisc

Naši data recovery inženjeri za spasavanje podataka koriste najsavremenije softvere i pomoćne alate koje smo sami razvili u okviru brenda HddSurgery. Zato, ukoliko ste izgubili važne podatke, pozovite nas ili prijavite posao u Korisničkom servisu našeg sajta.

+381 (0)11 361 43 43