Datarecovery druženje u Pragu

Kompanija AceLab upriličila je dve internacionalne konferencije u aprilu i maju mesecu kako bi predstavila novitete iz datarecovery sfere. Prva konferencija održana je u Pragu uz veliko prisustvo predstavnika značajnih kompanija iz sveta spasavanja podataka.

Pored naših evropskih kolega bilo je gostiju iz Južne Amerike, Azije, Okeanije… U konferencijskoj sali hotela Clarion kolege iz AceLaba su govorile o novim proizvodima svoje kompanije, kao i novim načinima i pristupima spasavanju podataka sa hard diskova, SSD-a i Flash uređaja.

acelab1

 acelab2
AceLab konferencija

Na veliko oduševljenje svih prisutnih prikazali su rešenje za pristup servisnoj zoni diskova sa zaključanim pristupom servisne zone kompanije Seagate, nove mogućnosti i rešenja za nove tipove SSD-a, kao i podršku za novije kontrolere Flash uređaja.

Po završetku konferencije održan je afterparty u neformalnom tonu uz obavezno konzumiranje blago gaziranih napitaka češke proizvodnje, svetlo žute i crne boje, po izboru naravno.

acelab3Afterparty

Hvala Eleni i AceLab-u na lepom druženju i dobroj saradnji.

Nikola Radovanović
HelpDisc

Potrebno vam je spasavanje
podataka sa SSD uređaja?

Naši data recovery inženjeri za spasavanje podataka koriste najsavremenije softvere i pomoćne alate koje smo sami razvili u okviru brenda HddSurgery. Zato, ukoliko ste izgubili važne podatke, pozovite nas ili prijavite posao u Korisničkom servisu našeg sajta.