Poseta prijatelja

Naše drage kolege i prijatelji, Saša, Marek i Valerij stigli su u Srbiju, kako bi se bolje upoznali sa našom kulturom, načinom života i čuvenom srpskom kuhinjom.

Kao domaćini, pripremili smo im plan i program posete, u želji da ih što bolje upoznamo sa Srbijom, njenom tradicijom i lepotama, smatrajući da Saša, Marek i Valerij ne znaju sve blagodeti koje Srbija može da pruži inostranim gostima.

Kako dolikuje, gosti su pripremili poklone koji su tradicionalno obeležje Rusije: vodka, matrioška i…vodka. Da bismo napravili kontratežu u piću, pripremili smo odlazak u kafanu, gde smo planirali da ih upoznamo sa domaćom rakijom.

helpdisc-poseta
                                                                                                                        Slika: Autentični pokloni iz Rusije

Ipak, naši prijatelji su nas preduhitrili jer su već upoznati sa ponudom čuvenih srpskih kafana, muzičkom scenom i, na naše prijatno iznenađenje, festivalom u Guči, koju su ostavili za kraj kao finale posete.

Kafana je opravdala njihova očekivanja, kao i lepota i znamenitosti grada, a Guča ce tek biti na testu. Nadamo se samo da ćemo moći da ispratimo ritam i energiju Guče, ali i naših prijatelja Rusa.

Miloš Gizdovski

Potrebno vam je spasavanje
podataka sa SSD uređaja?

Naši data recovery inženjeri za spasavanje podataka koriste najsavremenije softvere i pomoćne alate koje smo sami razvili u okviru brenda HddSurgery. Zato, ukoliko ste izgubili važne podatke, pozovite nas ili prijavite posao u Korisničkom servisu našeg sajta.